Türk Basını Türk medyası Diktatörlerin Basını Medyasıdır

25 eylil günü milliyetin internet sitesinden bir haber

NOTER AKP’li ÇIKTI

Almanya’daki Deniz Feneri e.V. davasından hüküm giyen Mehmet Gürhan adına, cezaevinde bulunduğu dönemde, hileli yoldan Zekeriya Karaman için düzenlenen vekâletnameyi onaylayan İstanbul 10. Noteri İsmet Büyükkılıç’ın 22 Temmuz 2007 seçimleri öncesinde İstanbul 3. Bölge’den milletvekili aday adayı olmak için AKP’ye başvurduğu ortaya çıktı. Büyükkılıç’ın kardeşi ise Kayseri Melikgazi Belediyesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç. Kardeş Büyükkılıç, 20. dönem FP Kayseri Milletvekili olarak da, Milli Görüş içerinde yer alan isimlerden biri.

Deniz Feneri davasıyla ilgili Frankfurt’ta tutuklanan Mehmet Gürhan’ın cezaevine girdikten 28 gün sonra Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman’a Türkiye’deki tüm işlemleri için vekâletname verdiği, ancak kanunen böyle bir işlemin mümkün olamayacağı ortaya çıkmıştı. Gürhan Almanya’da cezaevindeyken, İstanbul’daymış gibi Karaman’a verilen hileli vekaletnameyi onaylayan İstanbul 10. Noteri hakkında, Türkiye Noterler Birliği soruşturma başlatmıştı.

Noterin yaptığı usulsuz iş ilgili mercilerce gerekli işlemler yapılıyor Serhat Oğuz’un bu haberini noterin AKP’li olup olmaması yönünden incelemek istiyorum.

…. adlı Aşırı sol örgütün eylem hazırlığında ki hücresi çökertildi. Örgüt elemanlarının milliyet gazetesi okuduğu bir örgüt elemanının milliyet gazetesinin matbaasında bir zamanlar çalıştığı tespit edildi.

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden ….. gözaltına alındı. …… Polisin uzun takibi sonucu milliyet gazetesi çalışanlarının da sık sık uğradığı bir gece klubunde gözaltına alındı.

Uluslararası Azılı terörist …. Milliyet gazetesinin Londra bürosunda görevli ….. ile röportaj yaparken yakalandı.

varsayımlarla bir kaç olayı milliyet gazetesiyle ilişkilendirmeye çalıştık bunlar somut olaylarda olabilirdi.

Türk basını sorumsuzca basın özgürlüğü adı altında yazılar yazabiliyor. ve insanları kurumları rahatlıkla karalayabiliyor veya insanlarda şüphe bıraktırabiliyor.

yukarıda ki varsayımsı ilişkilendirmeler eğer gerçek olmuş olsaydı bir zamanlar milliyetin matbaasında çalışmış veya milliyet okuru olduklarından dolayı yada çalışanlarının gittiği bir yerde ele geçirilen bir mafia üyesi ile veyahut azılı teröristin milliyetin bürosunda röportaj yapmasında milliyet ile sözkonusu suçlu kişileri nasıl bir tutabiliriz Bu insafsızlık olur ama Türk basını ve Medyasının geçmişte de yaptıklarını görünce bu tür haberleri de neden yaptıklarını bilince yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden

Noter AKP’li çıktı. Aday adayı idi. Kardeşi Refah Partisi milletvekili idi

ben ne diyeyim ilişkilendirmeler karalamalar iftiralar

Türkiye’de neden mahkemeler bulunmakta alın size Polis Savcı Hakim Türk Basını Türk medyası

Türk Basını Türk Medyası Diktatörlerin medyası ve basınıdır.

Ergenekon kapsamında oynana oyunda yüklenilen görevlerini görünce bunu rahatlıkla anlayabiliyoruz.

28 şubatta oynadıkları rol ise herkesce malum

Bu kapsamda gözaltına alınan medya mensuplarıda düşüncelerimizi doğrulamaktadır.




    Yorum bırakın